Moderne bank Thijm

Categorie:

Moderne bank Thijm

Deze strak uitgevoerde moderne bank Thijm met vast gestoffeerde kussens is een 2,5 zits bank met een diepe zit. De bank zit comfortabel. De prijs van deze bank is 1.275 euro. De stof is sterk en voordelig. U kunt kiezen uit 15 kleuren stof.

Klassieke en tijdloze banken.

In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of landelijk interieur.

Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

Keuze uit honderden stoffen

U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

Kleuren van de stoelpoten en poten van de bank

Standaard hebben we blank, kersen, donkerbruin en vergrijsd eiken. Als u bij ons meubelen gekocht heeft in een andere kleur passen we de poten zo goed mogelijk aan.

Showroom in oude boerderij

Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen.

Afmeting 2 zits.

B190xD97xH75
Zd 64. Zh 40

Prijs vanaf: €1100,-