Riviera Cote

Riviera Cote.

Deze landelijke tafel Riviera Cote is 120cm rond. De tafel is gemaakt van hergebruikt teak hout en het onderstel is in een RAL kleur gespoten.

Grote collectie tafels van hergebruikt Teak hout.

Bij de robuuste eettafels op onze website ziet u diverse tafels. Wij kunnen de tafels maken in glad hout, geborsteld grijs hout en grof hout.

Meer modellen dan op onze site.

Wij hebben vele modellen Mahonie tafels. Wij hebben een boek met alle modellen Engelse Mahonie tafels die wij ooit hebben gemaakt. Al deze modellen kunnen ook in hergebruikt Teak hout gemaakt worden. Ook weer in de bovengenoemde finishing: Glad, geborsteld en grof.

Maatwerk Teak tafels tafels.

Alle modellen Teak tafels kunnen weer op de juiste afmeting gemaakt worden. Bij tafels van 300cm of meer komt er een vijfde poot onder de tafel afhankelijk van het model.

Teak tafelbladen.

Wij hebben altijd Teakbladen van oud Teak hout op voorraad. Deze bladen kunnen op een stalen poot gemonteerd worden. De industriële poten maken wij pas als we de opdracht krijgen. Er staan wel voorbeelden in onze showroom.

Teak tafels in diverse tinten.

Het kan zijn dat de tafel in een klassieke beitskleur gespoten moet worden. Vanuit onze werkplaats op Java kunnen we de tafels in 2 tinten finishen. Voor meer tinten bent u welkom in de werkplaats op onze boerderij. Op onze boerderij heeft de meubelmaker een spuitcabine. U kunt de meubelmaker om een offerte vragen voor het spuitwerk.

Teak tafels van oud hout als vergadertafel.

Uiteraard kunnen de grote Teak tafels ook gebruikt worden als vergadertafel. We kunnen de tafels behandelen met “Woodlock”. De Teaktafel is dan beschermd tegen vetvlekken of andere vlekken.

Teak salontafels.

Wij hebben diverse modellen salontafels. Deze kunnen ook weer in alle afmetingen gemaakt worden.

Webshop.

De meubelen in onze webshop zijn direct leverbaar. U mag direct bestellen. Wij nemen contact met u op voor de levering.

Showroom op oude boerderij.

De showroom en werkplaats zijn gevestigd op een oude boerderij aan de rand van Alphen aan de Rijn. De stallen dienen als showroom en de hooiberg is de entree en spreekruimte. U kunt makkelijk parkeren op ons erf. Er is altijd plaats.