Boomstamtafel Iepehout

Categorie:

Boomstamtafel Iepehout.

Deze boomstamtafel Iepehout is een tafel uit 1 stuk. Elke boomstamtafel heeft een ander uiterlijk en is daarom ook een unieke tafel. Wij hebben meestal maar 1 of 2 boomstamtafels op voorraad. Het blad is behandeld met woodlock. Op deze manier is de boomstamtafel beschermd tegen vetvlekken en wijnvlekken. De tafel is aan de onderzijde ingezaagd om grote werking te voorkomen.

Maatwerk eettafels.

De klassieke en moderne eettafels maken we ook op maat.. Elk model uit onze collectie kan op een andere afmeting gemaakt worden. Als u zelf een ander idee heeft bent u ook van harte welkom.

Wij leveren ook losse hardhouten tafelbladen voor binnen en buiten.

Wij leveren ook losse tafelbladen in vrijwel alle afmetingen en uitvoeringen. Van glad tot grof hout. De tafelbladen kunnen binnen maar ook buiten gebruikt worden. Buiten kan het blad zonder meer 15 jaar mee, maar waarschijnlijk veel langer.

Andere modellen tafels op maat

We kunnen ook andere modellen voor u maken. U bent van harte welkom met een schets of een foto van een tafel die u ergens heeft gezien.

Kleuren.

Vanuit onze werkplaats zijn diverse beitstinten en kleuren mogelijk. U kunt deze tinten en kleuren in onze showroom bekijken. Door de eettafel in een andere kleur te finishen kun je de tafel een landelijke of eigentijds uiterlijk geven.

Grote collectie meubelen en klein meubelen.

Wij bieden u ook de service om bij u thuis langs te komen met een boek met al onze meubelen. In  het boek staan alle foto’s van onze meubelen. We nemen dan een klein meubeltje mee om de kwaliteit te laten zien. We nemen ook de kleurstalen mee. Zo kunnen we bij u thuis goed zien wat de afmeting moet zijn van het nog te maken meubel.

Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

De showroom bevindt zich in de oude stallen. De hooiberg is de entree en verbindt beide stallen met elkaar. U kunt makkelijk parkeren op ons erf.

Afmetingen en prijs.

  • L266xB90.

Prijs: €2450,-