Boomstamtafel van Eiken hout

Categorie:

Boomstamtafel van Eiken hout.

Boomstamtafel van Eiken hout voorzien van een stalen poot. Diverse modellen stalen poten mogelijk; in zwart of blank gelakt staal. De boomstamtafel van Eiken hout is gemaakt van samengestelde Eiken planken. De buitenste planken is de buitenzijde van de boom. Deze tafel heeft grillige vormen in het blad aangezien gebruik is gemaakt van natuurlijk afgewerkte planken aan de zijden. Ieder tafelblad is uniek. Het tafelblad (4,5cm massief eiken) is geborsteld en afgewerkt met een olie welke de natuurlijke kleur van het eiken accentueert. Het tafelblad is in 6 bewerkingen leverbaar (naturel, white wash, diverse grey wash en gerookt). Door de boomstamtafel te voorzien van een stalen poot krijgt de tafel een industriële uitstraling. Wij leveren ook boomstamtafels met het blad uit 1 stuk. Deze tafels zijn uniek. Er zijn niet altijd mooie delen te vinden die het maken van een dergelijke tafel mogelijk maakt.

Maatwerk eettafels.

De klassieke en moderne eettafels maken we ook op maat.. Elk model uit onze collectie kan op een andere afmeting gemaakt worden. Als u zelf een ander idee heeft bent u ook van harte welkom.

Grove rustieke uitvoering.

We kunnen deze industriële robuuste eettafel ook leveren in een grove uitvoering. Het hout is dan niet geschuurd. De tafel heeft dan een stoer rustiek uiterlijk. Om het onbewerkte hout te behandelen tegen vlekken kunnen we er een laag Woodlock op aan brengen.

Andere modellen tafels op maat

We kunnen ook andere modellen voor u maken. U bent van harte welkom met een schets of een foto van een tafel die u ergens heeft gezien.

Kleuren.

Vanuit onze werkplaats zijn diverse beitstinten en kleuren mogelijk. U kunt deze tinten en kleuren in onze showroom bekijken. Door de eettafel in een andere kleur te finishen kun je de tafel een landelijke of eigentijds uiterlijk geven.

Grote collectie meubelen en klein meubelen.

Wij bieden u ook de service om bij u thuis langs te komen met een boek met al onze meubelen. In  het boek staan alle foto’s van onze meubelen. We nemen dan een klein meubeltje mee om de kwaliteit te laten zien. We nemen ook de kleurstalen mee. Zo kunnen we bij u thuis goed zien wat de afmeting moet zijn van het nog te maken meubel.

Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

De showroom bevindt zich in de oude stallen. De hooiberg is de entree en verbindt beide stallen met elkaar. U kunt makkelijk parkeren op ons erf.

Afmetingen en prijs.

  • L240xD100xH78.

Prijs vanaf: €1650,-