Landelijke ovale eettafel London

Category:

Landelijke ovale eettafel London.

Deze landelijke ovale eettafel London is gemaakt van Jatihout. De houtsoort behoort tot de sterkste houtsoorten. De tafel is gemaakt van oud hout. Het hout is afkomstig van oude bankjes en hout van oude  huisjes. Het hout is weer geschuurd en hier en daar is er een stukje hout ingezet. De tafel op de foto is glad geschuurd, maar kan ook grof zijn. Dit laatste geeft de eettafel een stoer en robuust uiterlijk.

Maatwerk eettafels.

De klassieke en moderne eettafels maken we ook op maat.. Elk model uit onze collectie kan op een andere afmeting gemaakt worden. Als u zelf een ander idee heeft bent u ook van harte welkom.

Grove rustieke uitvoering.

We kunnen deze industriële robuuste eettafel ook leveren in een grove uitvoering. Het hout is dan niet geschuurd. De tafel heeft dan een stoer rustiek uiterlijk. Om het onbewerkte hout te behandelen tegen vlekken kunnen we er een laag Woodlock op aan brengen.

Andere modellen tafels op maat

We kunnen ook andere modellen voor u maken. U bent van harte welkom met een schets of een foto van een tafel die u ergens heeft gezien.

Kleuren.

Vanuit onze werkplaats zijn diverse beitstinten en kleuren mogelijk. U kunt deze tinten en kleuren in onze showroom bekijken. Door de eettafel in een andere kleur te finishen kun je de tafel een landelijke of eigentijds uiterlijk geven.

Grote collectie meubelen en klein meubelen.

Wij bieden u ook de service om bij u thuis langs te komen met een boek met al onze meubelen. In  het boek staan alle foto’s van onze meubelen. We nemen dan een klein meubeltje mee om de kwaliteit te laten zien. We nemen ook de kleurstalen mee. Zo kunnen we bij u thuis goed zien wat de afmeting moet zijn van het nog te maken meubel.

Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

De showroom bevindt zich in de oude stallen. De hooiberg is de entree en verbindt beide stallen met elkaar. U kunt makkelijk parkeren op ons erf.

Afmetingen en prijs.

Prijs vanaf: €1650,-

  • B240xD120xH79.
Lees hier onze Corona maatregelenCorona maatregelen