Oud eiken tafel Pieter

Categorie:

Oud eiken tafel Pieter.

Robuuste eettafel van massief eiken met een stalen voet. Deze eettafel is uitgevoerd met een massief eiken blad van 4,5cm dik en een blank gelakt stalen voet. De tafel heeft een robuust en stoer uiterlijk met een verfijnde afwerking. De stalen voet is leverbaar in blank gelakt staal of zwarte poedercoat (meerprijs €175,-). Leverbaar in vele afmetingen, van 180cm tot 350cm.

Maatwerk eettafels.

De klassieke en robuuste eettafels maken we ook op maat. Elk model uit onze collectie kan op een andere afmeting gemaakt worden. Als u zelf een ander idee heeft bent u ook van harte welkom.

Grove rustieke uitvoering.

We kunnen deze industriële robuuste eettafel ook leveren in een grove uitvoering. Het hout is dan niet geschuurd. De tafel heeft dan een stoer rustiek uiterlijk. Om het onbewerkte hout te behandelen tegen vlekken kunnen we er een laag Woodlock op aan brengen.

Andere modellen tafels op maat

We kunnen ook andere modellen voor u maken. U bent van harte welkom met een schets of een foto van een tafel die u ergens heeft gezien.

Kleuren.

Standaard is deze tafel leverbaar in een onbewerkte natuurlijke kleur of met een vergrijsd blad. Op verzoek zijn andere bewerkingen mogelijk.

Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

De showroom bevindt zich in de oude stallen. De hooiberg is de entree en verbindt beide stallen met elkaar. U kunt makkelijk parkeren op ons erf.

Afmetingen en prijs.

Vanaf €1650,- (180×100).

  • B240xD100xH76.

Prijs: €1980,-