Teak Klooster tafel

Category:

Teak Klooster tafel.

Teak Klooster tafel.

Grote collectie tafels van hergebruikt Teak hout.

Bij de robuuste eettafels op onze website ziet u diverse tafels. Wij kunnen de tafels maken in glad hout, geborsteld grijs hout en grof hout.

Meer modellen dan op onze site.

Wij hebben vele modellen Mahonie tafels. Wij hebben een boek met alle modellen Engelse Mahonie tafels die wij ooit hebben gemaakt. Al deze modellen kunnen ook in hergebruikt Teak hout gemaakt worden. Ook weer in de bovengenoemde finishing: Glad, geborsteld en grof.

Maatwerk Teak tafels tafels.

Alle modellen Teak tafels kunnen weer op de juiste afmeting gemaakt worden. Bij tafels van 300cm of meer komt er een vijfde poot onder de tafel afhankelijk van het model.

Teak tafels in diverse tinten.

Het kan zijn dat de tafel in een klassieke beitskleur gespoten moet worden. Vanuit onze werkplaats op Java kunnen we de tafels in 2 tinten finishen. Voor meer tinten bent u welkom in de werkplaats op onze boerderij. Op onze boerderij heeft de meubelmaker een spuitcabine. U kunt de meubelmaker om een offerte vragen voor het spuitwerk.

Klassieke Engelse Mahonie vergadertafels.

De meeste Klassieke Engelse Mahonie tafels kunnen op een lengte van 300 tot 330 centimeter gemaakt worden. Er komt dan wel een extra poot midden onder de tafel. Als de tafel nog langer moeten worden gebruiken we poten die we ook onder een ronde tafel gebruiken. We kunnen dan tafels van 4 meter of meer maken.

Klassieke Engelse Mahonie salontafels.

We hebben net zoveel modellen salontafels als eettafels. Ook deze kunt u bekijken in onze showroom en in het boek. Al deze modellen kunt ook weer aangepast worden.

Bijpassende meubelen van Mahonie.

Wij hebben een zeer grote collectie Engelse meubelen. Van haltafels, bijzettafels, dressoirs, bibliotheekkasten, bureaus tot inloopkasten toe. Alles op maat mogelijk.

Webshop.

De meubelen in onze webshop zijn direct leverbaar. U mag direct bestellen. Wij nemen contact met u op voor de levering.

Showroom op oude boerderij.

De showroom en werkplaats zijn gevestigd op een oude boerderij aan de rand van Alphen aan de Rijn. De stallen dienen als showroom en de hooiberg is de entree en spreekruimte. U kunt makkelijk parkeren op ons erf. Er is altijd plaats.

Afmetingen en prijs.

  • B210xD100xH78.

Prijs: €1295,-

Lees hier onze Corona maatregelenCorona maatregelen