Eiken salontafel Henk

Eiken salontafel Henk.

Eiken salontafel Henk. Stoere en robuuste tafel van massief eiken. Het bovenblad is 4cm dik en leverbaar in naturel of vergrijsd. Het stalen frame is gemaakt van blank gelakt staal. Dit is ook mogelijk met een zwart stalen frame. Deze tafel is leverbaar in vele maten van 40x40cm tot 200×100 of 120x120cm. De hoogte van de tafel is vrij te bepalen (tussen 30 en 50cm).

 

Eiken salontafels

Wij werken samen met een meubelmaker in Nederland. Deze meubelmaker maakt salontafels en haltafels van het mooiste eikenhout. Wij werken voornamelijkmet stalen frames. Op deze manier krijg je stoere stijlvolle tafels, salontafels en haltafels. Ook hier is maatwerk mogelijk.

Grote collectie meubelen en klein meubelen.

Wij bieden u ook de service om bij u thuis langs te komen met een boek met al onze meubelen. In  het boek staan alle foto’s van onze meubelen. We nemen dan een klein meubeltje mee om de kwaliteit te laten zien. We nemen ook de kleurstalen mee. Zo kunnen we bij u thuis goed zien wat de afmeting moet zijn van het nog te maken meubel.

Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

De showroom bevindt zich in de oude stallen. De hooiberg is de entree en verbindt beide stallen met elkaar. U kunt makkelijk parkeren op ons erf.

Afmetingen en prijs.

Vanaf €330,- (40x40cm)

  • B160xD90xH38.

Prijs: €1210,-

Lees hier onze Corona maatregelenCorona maatregelen