Landelijke bank Ripley

Landelijke bank Ripley Deze landelijke bank Ripley is een tijdloze bank met een niet te diepe zit. Past zowel in een klassiek interieur als een...

Meer informatie

Landelijke bank Ripley

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Landelijke bank Ripley

  Deze landelijke bank Ripley is een tijdloze bank met een niet te diepe zit. Past zowel in een klassiek interieur als een modern interieur.

  Klassieke en tijdloze banken.

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of landelijk interieur.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen

  De landelijke bank Ripley  kunt u bekleden met een moderne of een klassieke stof. U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Kleuren van de stoelpoten en poten van de bank

  Standaard hebben we blank, kersen, donkerbruin en vergrijsd eiken. Als u bij ons meubelen gekocht heeft in een andere kleur passen we de poten zo goed mogelijk aan.

  Showroom in oude boerderij

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen.

  Afmetingen 2,5 zits

  B197xD94xH87
  Zd 54. Zh 47.

  Prijs: vanaf €2100,-

  • Kan op maat gemaakt worden