Klassieke bank South Hampton Aubergine

Klassieke bank Southampton Klassieke bank Southampton uit de van den Ancker collectie. Deze klassieke bank van hoge kwaliteit is volledig met de hand gemaakt in Nederland. De...

3.985,00

Meer informatie

Klassieke bank South Hampton Aubergine

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Klassieke bank Southampton

  Klassieke bank Southampton uit de van den Ancker collectie. Deze klassieke bank van hoge kwaliteit is volledig met de hand gemaakt in Nederland. De bank Southampton is een leuke bank om vele combinaties mee te maken. In onze showroom zijn vele stoffen om deze bank samen te stellen.
  zitdiepte 57cm en zithoogte 55cm

  Prijs vanaf 2.300. Deze uitvoering is 3985,-

  Klassieke en tijdloze banken

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of landelijk interieur.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Kleuren van de stoelpoten en poten van de bank

  Standaard hebben we blank, kersen, donkerbruin en vergrijsd eiken. Als u bij ons meubelen gekocht heeft in een andere kleur passen we de poten zo goed mogelijk aan.

  Showroom in oude boerderij

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen.

  • Kan op maat gemaakt worden