Engelse clubfauteuil Baramore beige ruit

Clubfauteuil Baramore is een vast gestoffeerde clubfauteuil. Het is een prachtig model met een zeer goed goed zitcomfort. B75xD85xH80. Zd 57. Zh 47. Klassieke en...

Meer informatie

Engelse clubfauteuil Baramore beige ruit

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Clubfauteuil Baramore is een vast gestoffeerde clubfauteuil. Het is een prachtig model met een zeer goed goed zitcomfort.

  B75xD85xH80.
  Zd 57. Zh 47.

  Klassieke en tijdloze fauteuils

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze fauteuils. De stof bepaald hoe klassiek de fauteuil is. De tijdloze fauteuils krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze fauteuil met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of landelijk interieur.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Showroom in oude boerderij

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen.

  • Kan op maat gemaakt worden