Klassieke bank Allendale

Klassieke bank Allendale uit de Van den Ancker collectie. Deze bank van hoge kwaliteit is volledig met de hand gemaakt in Nederland. De zitkussens zijn...

4.925,00

Meer informatie

Klassieke bank Allendale

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Klassieke bank Allendale uit de Van den Ancker collectie. Deze bank van hoge kwaliteit is volledig met de hand gemaakt in Nederland. De zitkussens zijn gevuld met latex vlokken. Bank met een zeer comfortabel en ontspannen zitcomfort.

  Afmeting en prijs deze 2,5 zits.

  B205xD98xH93 Zd 57. Zh 52. Prijs voor getoonde stof € 4.925 (exclusieve velvet-stof uit de Morrison & Co collectie)

  Vanaf prijs €2400,-

  Klassieke en tijdloze banken

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of landelijk interieur.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rugkussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

   

  • Kan op maat gemaakt worden