Aanbieding!

Bank Southampton

Bank Southampton is een typische lounge bank; royale afmetingen en een zacht, comfortabel zitcomfort. De losse rugkussens maken het plaatje van deze zeer comfortabele (lounge)bank...

3.795,00

Meer informatie

Bank Southampton

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Bank Southampton is een typische lounge bank; royale afmetingen en een zacht, comfortabel zitcomfort. De losse rugkussens maken het plaatje van deze zeer comfortabele (lounge)bank compleet (desgewenst kan deze bank ook geleverd worden met 2 grote rugkussens). Alle zit- en rugkussens zijn keerbaar; de zitkussens hebben een vulling van latex vlokken. Ook deze bank uit onze Van den Ancker collectie is leverbaar is diverse afmetingen en vele stoffen of combinaties van stoffen.

  De afgebeelde bank betreft de 3-zits uitvoering (L243). De romp is voorzien van mosgroen Yacht leder (een combinatie van leer en kunstvezels; zeer sterk en onderhoudsvrij); de diverse kussens zijn uitgevoerd in verschillende maar bijpassende gemêleerde stoffen.

  Prijs en Afmeting

  Afgebeelde 3-zits L243 x D106 x H 98 €4150,-

  3-zits L243 vanaf €3195,-

  2,5-zits L214 vanaf €2995,-

  2-zits L180 vanaf €2795,-

  1,5-zits L147 vanaf €2495,-

  Diepte: 106cm / Hoogte: 98cm / Zitdiepte: 57cm / Zithoogte: 56cm

  Klassieke en tijdloze banken

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of landelijk interieur.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Wij verkopen o.a. stoffen van Sanderson, Morris & Co en Mulberry. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Showroom in oude boerderij

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen.

   

  • Kan op maat gemaakt worden