Klassieke krantenbak / boekentrog Winnie

Klassieke krantenbak / boekentrog Winnie. Afmeting en prijs. B95xD40xH85. Prijs: € 499,- Maatwerk krantenbakken. De klassieke krantenbakken maken we ook op maat. Elk model uit...

499,00

Meer informatie

Klassieke krantenbak / boekentrog Winnie

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Klassieke krantenbak / boekentrog Winnie.

  Afmeting en prijs.

  B95xD40xH85. Prijs: € 499,-

  Maatwerk krantenbakken.

  De klassieke krantenbakken maken we ook op maat. Elk model uit onze collectie kan op een andere afmeting gemaakt worden. Als u zelf een ander idee heeft bent u ook van harte welkom.

  Houtsoorten.

  De meeste krantenbakken worden gemaakt van Mahonie hout.

  Kleuren.

  Vanuit onze werkplaats zijn diverse beitstinten en kleuren mogelijk. U kunt deze tinten en kleuren in onze showroom bekijken. Door de krantenbak in een andere kleur te finishen kun je de krantenbak een landelijke of eigentijds uiterlijk geven.

  Grote collectie meubelen en klein meubelen.

  Wij hebben een databank met meer dan 500 foto’s van meubelen. Al deze meubelen kunnen weer op een andere afmeting gemaakt worden. U heeft keuze uit diversen standaard kleuren. Als u zelf een andere kleur heeft kunnen we het meubel hier in de spuitcabine spuiten. In de webshop staan de meubelen die direct leverbaar zijn. Deze meubelen kunt u in onze showroom bekijken. Verder staan er in onze showroom diverse maatwerkvoorbeelden. Er is genoeg te zien.

   

  • Kan op maat gemaakt worden