Klassiek ledikant Sleigh

Massief mahonie ledikant Sleigh. Ledikant Sleigh is een mahonie ledikant met een klassieke uitstraling. Leverbaar op iedere (matras)maat en in een variëteit aan kleuren en...

Meer informatie

Klassiek ledikant Sleigh

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Massief mahonie ledikant Sleigh. Ledikant Sleigh is een mahonie ledikant met een klassieke uitstraling. Leverbaar op iedere (matras)maat en in een variëteit aan kleuren en bewerkingen. Klassiek ledikant Sleigh is subtiel voorzien van snijwerk accenten. De hoogte van het hoofd- en voetbord kunnen bij dit ledikant naar wens worden uitgevoerd. Op andere foto’s ziet u het bed bekleed met Yacht leer.

  Dit ledikant in landelijke stijl kan ook als ombouw dienen voor een (bestaande) boxspring. Onze ledikanten worden geleverd zonder lattenbodem. Deze kunnen wij wel voordelig voor u verzorgen inclusief potenset, de bed bodem wordt dan op zichzelf staand geplaatst. Het grote voordeel van deze oplossing is dat er geen hout op houtcontact is tussen lattenbodem en ledikant (geen gekraak). Heeft u reeds een spiraal of lattenbodem dan kan deze meestal voorzien worden van een losse potenset.

  De prijs van een ledikant met een matras maat van 180cm x 200cm: €2.450

  • Kan op maat gemaakt worden