Klassiek mahonie ledikant Military

Massief mahonie ledikant Military. Strak uitgevoerd ledikant met een klassiek, landelijke uitstraling. Ledikant Military is leverbaar in twee uitvoeringen; met gesloten hoofd-en voetbord of voorzien...

Meer informatie

Klassiek mahonie ledikant Military

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Massief mahonie ledikant Military. Strak uitgevoerd ledikant met een klassiek, landelijke uitstraling. Ledikant Military is leverbaar in twee uitvoeringen; met gesloten hoofd-en voetbord of voorzien van spijlen. Dit mahonie ledikant is leverbaar in vele kleuren en op iedere (matras)maat. De hoeken van hoofd- en voetbord zijn voorzien van messing accenten.

  Dit ledikant in landelijke stijl kan ook als ombouw dienen voor een (bestaande) boxspring. Onze ledikanten worden geleverd zonder lattenbodem. Deze kunnen wij wel voordelig voor u verzorgen inclusief potenset, de bed bodem wordt dan op zichzelf staand geplaatst. Het grote voordeel van deze oplossing is dat er geen hout op houtcontact is tussen lattenbodem en ledikant (geen gekraak). Heeft u reeds een spiraal of lattenbodem dan kan deze meestal voorzien worden van een losse potenset.

  De prijs van een ledikant met een matras maat van 180cm x 200cm:

  €2050,-

  • Kan op maat gemaakt worden