Landelijk klassiek ledikant French

Massief mahonie ledikant met klassiek, landelijke uitstraling. Landelijk ledikant French is leverbaar op iedere (matras)maat en in een variëteit aan kleuren en bewerking. De kleurkeuze...

Meer informatie

Landelijk klassiek ledikant French

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Massief mahonie ledikant met klassiek, landelijke uitstraling. Landelijk ledikant French is leverbaar op iedere (matras)maat en in een variëteit aan kleuren en bewerking. De kleurkeuze is zeer bepalend voor de uiteindelijke uitstraling van dit ledikant. De kleurstelling zoals op de foto is landelijk met een klassieke vormgeving. Finishing in een beits resulteert in een meer klassiek ledikant.

  Dit ledikant in landelijke stijl kan ook als ombouw dienen voor een (bestaande) boxspring. Onze ledikanten worden geleverd zonder lattenbodem. Deze kunnen wij wel voordelig voor u verzorgen inclusief potenset, de bed bodem wordt dan op zichzelf staand geplaatst. Het grote voordeel van deze oplossing is dat er geen hout op houtcontact is tussen lattenbodem en ledikant (geen gekraak). Heeft u reeds een spiraal of lattenbodem dan kan deze meestal voorzien worden van een losse potenset.

  Afmeting en prijs.

  De prijs van een ledikant met een matras maat van 180cm x 200cm: €2.495

   

  • Kan op maat gemaakt worden