Klassieke spiegel Pillar

Klassieke spiegel Pillar van massief mahonie. De afmetingen van klassieke spiegel Pillar zijn B78xD11xH92 Prijs: €489 Deze klassieke spiegel is voorzien van prachtige klassieke elementen;...

Meer informatie

Klassieke spiegel Pillar

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Klassieke spiegel Pillar van massief mahonie.

  De afmetingen van klassieke spiegel Pillar zijn B78xD11xH92

  Prijs: €489

  Deze klassieke spiegel is voorzien van prachtige klassieke elementen; decoratief snijwerk en zwarte pilaren met messing accenten. Uitgevoerd in blond mahonie en voorzien van een facet geslepen spiegel.

  Mr Higgins heeft verschillende modellenmahonie spiegels in haar collectie; variërend van zeer klassiek tot landelijk en strak uitgevoerd. Alle spiegels worden handgemaakt van massief mahonie en zijn leverbaar in een variëteit aan kleuren. Al onze mahonie spiegels hebben en fijne en gladde afwerking met de rijke uitstraling van een massief mahonie meubel. De mahonie spiegels zijn op vrijwel iedere maat leverbaar.

  In onze webshop vindt u een steeds wisselend aanbod van, onder andere, mahonie spiegels welke direct leverbaar zijn. Staat het meubel van uw keuze hier niet tussen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Alle modellen zijn leverbaar in diverse kleuren.

  • Kan op maat gemaakt worden