Mahonie spiegel Frederique

Elegante spiegel met massief mahonie houten frame. De mahonie rand is gelaagd uitgevoerd wat een rijke uitstraling geeft. Spiegel facet geslepen. De spiegel kan zowel...

Meer informatie

Mahonie spiegel Frederique

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Elegante spiegel met massief mahonie houten frame. De mahonie rand is gelaagd uitgevoerd wat een rijke uitstraling geeft. Spiegel facet geslepen. De spiegel kan zowel in de lengte als breedte worden opgehangen.

  Prijs: € 379,-

  Afmetingen: B90xH110

  Mr Higgins heeft verschillende modellenmahonie spiegels in haar collectie; variërend van zeer klassiek tot landelijk en strak uitgevoerd. Alle spiegels worden handgemaakt van massief mahonie en zijn leverbaar in een variëteit aan kleuren. Al onze mahonie spiegels hebben en fijne en gladde afwerking met de rijke uitstraling van een massief mahonie meubel. De mahonie spiegels zijn op vrijwel iedere maat leverbaar.

  In onze webshop vindt u een steeds wisselend aanbod van, onder andere, mahonie spiegels welke direct leverbaar zijn. Staat het meubel van uw keuze hier niet tussen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Alle modellen zijn leverbaar in diverse kleuren.

  • Kan op maat gemaakt worden