Drink trolley Arthur

Prachtig klassiek mahonie drankenkastje met afneembaar dienblad. Het klassieke kastje is voorzien van messing meubelwieltjes. Het dienblad is versierd met houtsnijwerk. Prachtig meubel voor bijvoorbeeld uw...

549,00

Meer informatie

Drink trolley Arthur

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Prachtig klassiek mahonie drankenkastje met afneembaar dienblad. Het klassieke kastje is voorzien van messing meubelwieltjes. Het dienblad is versierd met houtsnijwerk. Prachtig meubel voor bijvoorbeeld uw mooiste whisky’s of cognac.

  Afmeting en prijs.

  Afmetingen Drink trolley Arthur: B46xD42xH84. Prijs: € 549

  Maatwerk wijnrekken.

  De klassieke wijnrekken maken we ook op maat. Elk model uit onze collectie kan op een andere afmeting gemaakt worden. Als u zelf een ander idee heeft bent u ook van harte welkom.

  Vanuit onze werkplaats zijn diverse beitstinten en kleuren mogelijk. U kunt deze tinten en kleuren in onze showroom bekijken. Door het wijnrek in een andere kleur te finishen kun je het wijnrek een landelijke of eigentijds uiterlijk geven.

  Grote collectie meubelen en klein meubelen.

  Wij hebben een databank met meer dan 500 foto’s van meubelen. Al deze meubelen kunnen weer op een andere afmeting gemaakt worden. U heeft keuze uit diversen standaard kleuren. Als u zelf een andere kleur heeft kunnen we het meubel hier in de spuitcabine spuiten. In de webshop staan de meubelen die direct leverbaar zijn. Deze meubelen kunt u in onze showroom bekijken. Verder staan er in onze showroom diverse maatwerkvoorbeelden. Er is genoeg te zien.

   

  • Kan op maat gemaakt worden