Mahonie drankmeubel rond

Zeer decoratief vitrinekastje rond. Dit meubel is uitgevoerd met facet geslepen glas. Het bovenblad is afneembaar en te gebruiken als dienblad. Prachtig meubel voor bijvoorbeeld...

Meer informatie

Mahonie drankmeubel rond

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Zeer decoratief vitrinekastje rond. Dit meubel is uitgevoerd met facet geslepen glas. Het bovenblad is afneembaar en te gebruiken als dienblad. Prachtig meubel voor bijvoorbeeld uw mooiste whisky’s of cognac.

  Afmeting en prijs.

  De afmetingen van dit meubel zijn B50xD50xH78. Prijs €779

  Maatwerk wijnrekken.

  De klassieke wijnrekken maken we ook op maat. Elk model uit onze collectie kan op een andere afmeting gemaakt worden. Als u zelf een ander idee heeft bent u ook van harte welkom.

  Houtsoorten.

  De drankmeubelen worden gemaakt van Mahonie hout.

  Kleuren.

  Vanuit onze werkplaats zijn diverse beitstinten mogelijk.

  Grote collectie meubelen en klein meubelen.

  Wij hebben een databank met meer dan 500 foto’s van meubelen. Al deze meubelen kunnen weer op een andere afmeting gemaakt worden. U heeft keuze uit diversen standaard kleuren. Als u zelf een andere kleur heeft kunnen we het meubel hier in de spuitcabine spuiten. In de webshop staan de meubelen die direct leverbaar zijn. Deze meubelen kunt u in onze showroom bekijken. Verder staan er in onze showroom diverse maatwerkvoorbeelden. Er is genoeg te zien.

  Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

  De showroom bevindt zich in de oude stallen. De hooiberg is de entree en verbindt beide stallen met elkaar. U kunt makkelijk parkeren op ons erf.

  • Kan op maat gemaakt worden