Bibliotheekkast Lawrence

Zeer royale mahonie boekenkast. De mahonie bibliotheekkast Lawrence is aan de onderzijde voorzien van deuren met antiek messing beslag. De verschillende klassieke accenten en de...

Meer informatie

Bibliotheekkast Lawrence

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Zeer royale mahonie boekenkast. De mahonie bibliotheekkast Lawrence is aan de onderzijde voorzien van deuren met antiek messing beslag. De verschillende klassieke accenten en de grote kroonlijst geven deze bibliotheekkast zijn rijke uitstraling. Deze klassieke boekenkast is leverbaar in diverse kleuren; tevens maatwerk mogelijk.

  Afmetingen en prijs.

  De afmetingen van bibliotheekkast Lawrence zijn B350xH230xD32 (plankdiepte). Prijs: €5.995.

  Maatwerk kasten.

  Alle kasten die u op onze site ziet kunnen op maat gemaakt worden. Betaalbare maatwerk kasten. In onze showroom staan maatwerkvoorbeelden om u te helpen bij uw idee. Wij doen maatwerk van klein laden kastje tot grote herenkamers op maat. Voor kasten hoger dan 260 centimeter maken we bijpassende bibliotheekladders.

  Maatwerk kasten op de website.

  Op onze site staan een aantal kasten; bibliotheekkasten, buffetkasten, garderobe kasten en vitrinekasten. U kunt deze foto’s als inspiratie gebruiken voor uw eigen maatwerk project. Elke kast heeft een naam zo kunnen we makkelijk communiceren. U kunt een globale prijs opvragen en later de showroom bezoeken, maar u bent natuurlijk ook gelijk welkom in onze showroom. U kunt hier rondkijken zonder afspraak. Zie de openingstijden bij CONTACT.

  Kleuren.

  Alle kasten en maatwerk kasten kunnen in vele tinten en kleuren worden gemaakt. Onze meubelen passen in een klassiek interieur, maar ook in een meer landelijk of eigentijds interieur. In de showroom kunt u alle kleuren bekijken.

  Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

  De showroom is gevestigd in een oude boerderij. De stallen zijn ingericht als showroom. De oude hooiberg is de entree en verbindt de stallen met elkaar. U kunt op ons erf parkeren.

  Afspreken bij u thuis.

  Het is ook mogelijk om eerst bij u thuis af te spreken om de ruimte te bekijken. Dit is vrijblijvend. Ik of mijn collega neemt dan een klein meubeltje mee om de kwaliteit te laten zien. We nemen dan ook wat kleurstalen mee. Als u van te voren aangeeft wat u ongeveer zoekt kunnen wij ons voorbereiden.

   

   

  • Kan op maat gemaakt worden