Hoekkast Robbert om schacht

Hoekkast Robbert om schacht Hoekkast Robbert om schacht is een maatwerkkast en staat bij een klant thuis. Deze hoekkast Robbert moest voor een kanaal van...

Meer informatie

Hoekkast Robbert om schacht

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Hoekkast Robbert om schacht

  Hoekkast Robbert om schacht is een maatwerkkast en staat bij een klant thuis. Deze hoekkast Robbert moest voor een kanaal van de openhaard gemaakt worden. De openhaard bevindt zich in de woonkamer op de begane grond. Het is daarom moeilijk omĀ  de studeerkamer boven de woonkamer in te richten met standaard meubelen. Deze hoekkast Robbert is op maat gemaakt. Wij geven een naam aan deze kast om het makkelijk te maken als we over uw maatwerk wensen gaan praten.

  Maatwerk kasten.

  Hoekkast Robbert om schacht is een voorbeeld kast om te laten zien, dat obstakels op de wanden geen probleem zijn. Alle kasten die u op onze site ziet kunnen op maat gemaakt worden. Betaalbare maatwerk kasten. In onze showroom staan maatwerkvoorbeelden om u te helpen bij uw idee. Wij doen maatwerk van klein laden kastje tot grote herenkamers op maat. Voor kasten hoger dan 260 centimeter maken we bijpassende bibliotheekladders. Deze ladders staan tegen een donkere messing buis.

  Maatwerk kasten op de website.

  Op onze site staan een aantal kasten; bibliotheekkasten, buffetkasten, garderobe kasten en vitrinekasten. U kunt deze foto’s als inspiratie gebruiken voor uw eigen maatwerk project. Elke kast heeft een naam zo kunnen we makkelijk communiceren. U kunt een globale prijs opvragen en later de showroom bezoeken, maar u bent natuurlijk ook gelijk welkom in onze showroom. U kunt hier rondkijken zonder afspraak. Zie de openingstijden bij CONTACT.

  Houtsoorten.

  De meeste kasten worden gemaakt van Mahonie hout. Ook de grijze kasten worden gemaakt van Mahonie. Wij maken ook maatwerk Teak kasten.

  Kleuren.

  Alle kasten en maatwerk kasten kunnen in vele tinten en kleuren worden gemaakt. Onze meubelen passen in een klassiek interieur, maar ook in een landelijk of eigentijds interieur. In de showroom kunt u alle kleuren bekijken.

  Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

  De showroom is gevestigd in een oude boerderij. De stallen zijn ingericht als showroom. De oude hooiberg is de entree en verbindt de stallen met elkaar. U kunt op ons erf parkeren.

  Afspreken bij u thuis.

  Het is ook mogelijk om eerst bij u thuis af te spreken om de ruimte te bekijken. Dit is vrijblijvend. Ik of mijn collega neemt dan een klein meubeltje mee om de kwaliteit te laten zien. We nemen dan ook wat kleurstalen mee. Als u van te voren aangeeft wat u ongeveer zoekt kunnen wij ons voorbereiden.

   

  • Kan op maat gemaakt worden