Engelse Landelijke kast Robert

Deze Engelse Landelijke kast Robert is voor een klant op maat gemaakt. De Engelse landelijke kast staat in een omgebouwde boerderij in Zuid-Holland. Kasten op...

Meer informatie

Engelse Landelijke kast Robert

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Deze Engelse Landelijke kast Robert is voor een klant op maat gemaakt. De Engelse landelijke kast staat in een omgebouwde boerderij in Zuid-Holland.

  Kasten op voorraad.

  In onze webshop ziet u de kasten die direct leverbaar zijn. Kleine kasten, grote kasten, buffetkasten en vitrine kasten. Daarnaast doen wij veel maatwerk kasten

  Maatwerk kasten.

  Alle kasten die u op onze site ziet kunnen op maat gemaakt worden. Betaalbare maatwerk kasten. In onze showroom staan maatwerkvoorbeelden om u te helpen bij uw idee. Wij doen maatwerk van klein laden kastje tot grote herenkamers op maat. Voor kasten hoger dan 260 centimeter maken we bijpassende bibliotheekladders. Deze ladders staan tegen een donkere messing buis.

  Maatwerk kasten op de website.

  Op onze site staan een aantal kasten; bibliotheekkasten, buffetkasten, garderobe kasten en vitrinekasten. U kunt deze foto’s als inspiratie gebruiken voor uw eigen maatwerk project. Elke kast heeft een naam zo kunnen we makkelijk communiceren. U kunt een globale prijs opvragen en later de showroom bezoeken, maar u bent natuurlijk ook gelijk welkom in onze showroom. U kunt hier rondkijken zonder afspraak. Zie de openingstijden bij CONTACT.

  Houtsoorten.

  De meeste kasten worden gemaakt van Mahonie hout. Ook de grijze kasten worden gemaakt van Mahonie. Wij maken ook maatwerk Teak kasten.

  Kleuren.

  Alle kasten en maatwerk kasten kunnen in vele tinten en kleuren worden gemaakt. Onze meubelen passen in een klassiek interieur, maar ook in een landelijk of eigentijds interieur. In de showroom kunt u alle kleuren bekijken.

  Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

  De showroom is gevestigd in een oude boerderij. De stallen zijn ingericht als showroom. De oude hooiberg is de entree en verbindt de stallen met elkaar. U kunt op ons erf parkeren.

  Afspreken bij u thuis.

  Het is ook mogelijk om eerst bij u thuis af te spreken om de ruimte te bekijken. Dit is vrijblijvend. Ik of mijn collega neemt dan een klein meubeltje mee om de kwaliteit te laten zien. We nemen dan ook wat kleurstalen mee. Als u van te voren aangeeft wat u ongeveer zoekt kunnen wij ons voorbereiden.

  Afmetingen en prijs.

  L500 x D42 x H240.

  €9465.  (In 2 kleuren 10% extra )

   

  • Kan op maat gemaakt worden