Klassiek dressoir Rich

Klassiek dressoir Rich. Zwaar klassiek uitgevoerd dressoir van massief mahonie. Klassiek dressoir Rich is rijkelijk gedecoreerd met fijn houtsnijwerk. Dit ambachtelijk vervaardigde dressoir is volledig...

Meer informatie

Klassiek dressoir Rich

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Klassiek dressoir Rich.

  Zwaar klassiek uitgevoerd dressoir van massief mahonie. Klassiek dressoir Rich is rijkelijk gedecoreerd met fijn houtsnijwerk. Dit ambachtelijk vervaardigde dressoir is volledig handgemaakt van mahonie en uitgevoerd met 2 deuren en 2 laden verwerkt in de kroonlijst.

  Dressoirs op voorraad.

  In onze webshop ziet u de dressoirs die direct leverbaar zijn. Grote dressoirs, kleine dressoirs.

  Maatwerk dressoirs.

  De klassieke dressoirs maken we ook op maat. Elk model uit onze collectie kan op een andere afmeting gemaakt worden. Als u zelf een ander idee heeft bent u ook van harte welkom.

  Houtsoorten.

  De meeste dressoirs worden gemaakt van Mahonie hout. Wij maken ook maatwerk Teak dressoirs.

  Kleuren.

  Vanuit onze werkplaats zijn diverse beitstinten en kleuren mogelijk. U kunt deze tinten en kleuren in onze showroom bekijken. Door het dressoir in een andere kleur te finishen kun je het dressoir een landelijke of eigentijds uiterlijk geven.

  Grote collectie meubelen en klein meubelen.

  Wij bieden u ook de service om bij u thuis langs te komen met een boek met al onze meubelen. In het boek staan alle foto’s van onze meubelen. We nemen dan een klein meubeltje mee om de kwaliteit te laten zien. We nemen ook de kleurstalen mee. Zo kunnen we bij u thuis goed zien wat de afmeting moet zijn van het nog te maken meubel.

  Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

  De showroom bevindt zich in de oude stallen. De hooiberg is de entree en verbindt beide stallen met elkaar. U kunt makkelijk parkeren op ons erf.

  Afspreken bij u thuis.

  Het is ook mogelijk om eerst bij u thuis af te spreken om de ruimte te bekijken. Dit is vrijblijvend. Ik of mijn collega neemt dan een klein meubeltje mee om de kwaliteit te laten zien. We nemen dan ook wat kleurstalen mee. Als u van tevoren aangeeft wat u ongeveer zoekt kunnen wij ons voorbereiden.

  Afmetingen en prijs.

  • B130xD50xH100.
  • €1650,-
  • Kan op maat gemaakt worden