Buffetkast Mees

Buffetkast Mees. Buffetkast Mees is gefinisht in de Farrow & Ball kleur OFF BLACK No 59. De deuren aan de bovenzijde van deze Landelijke buffetkast...

Meer informatie

Buffetkast Mees

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Buffetkast Mees.

  Buffetkast Mees is gefinisht in de Farrow & Ball kleur OFF BLACK No 59. De deuren aan de bovenzijde van deze Landelijke buffetkast zijn voorzien van facet geslepen glas. De onderzijde is voorzien van laden en deuren met donker messing beslag.

  Afmetingen en prijs.

  B280xH235xD42 Prijs: €4.250

  Maatwerk kasten op de website.

  Op onze site staan een aantal kasten; bibliotheekkasten, buffetkasten, garderobe kasten en vitrinekasten. U kunt deze foto’s als inspiratie gebruiken voor uw eigen maatwerk project. Elke kast heeft een naam zo kunnen we makkelijk communiceren. U kunt een globale prijs opvragen en later de showroom bezoeken, maar u bent natuurlijk ook gelijk welkom in onze showroom. U kunt hier rondkijken zonder afspraak. Zie de openingstijden bij CONTACT.

  Houtsoorten.

  De meeste kasten worden gemaakt van Mahonie hout. Ook de grijze kasten worden gemaakt van Mahonie. Wij maken ook maatwerk Teak kasten.

  Kleuren.

  Alle kasten en maatwerk kasten kunnen in vele tinten en kleuren worden gemaakt. Onze meubelen passen in een klassiek interieur, maar ook in een landelijk of eigentijds interieur. In de showroom kunt u alle kleuren bekijken. Alle kleuren van Farrow and Ball zijn mogelijk.

  Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

  De showroom is gevestigd in een oude boerderij. De stallen zijn ingericht als showroom. De oude hooiberg is de entree en verbindt de stallen met elkaar. U kunt op ons erf parkeren.

  Afspreken bij u thuis.

  Het is ook mogelijk om eerst bij u thuis af te spreken om de ruimte te bekijken. Dit is vrijblijvend. Ik of mijn collega neemt dan een klein meubeltje mee om de kwaliteit te laten zien. We nemen dan ook wat kleurstalen mee. Als u van te voren aangeeft wat u ongeveer zoekt kunnen wij ons voorbereiden.

  • Kan op maat gemaakt worden