Klassieke Engelse buffetkast Romy

Buffetkast Romy heeft 3 deuren met geslepen glas. De zijkant van de kast is ook voorzien van geslepen glas. Het kastdeel onder is bergruimte. Het...

3.650,00

Meer informatie

Klassieke Engelse buffetkast Romy

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Buffetkast Romy heeft 3 deuren met geslepen glas. De zijkant van de kast is ook voorzien van geslepen glas. Het kastdeel onder is bergruimte. Het bovendeel is voor servies en glaswerk. Uiteraard kan deze kast ook gebuikt worden als vitrinekast.

  Afmeting en prijs.

  L170 x H230. Prijs: € 3.650

  Maatwerk kasten.

  Alle kasten die u op onze site ziet kunnen op maat gemaakt worden. In onze showroom staan maatwerkvoorbeelden om u te helpen bij uw idee. Wij doen maatwerk van klein laden kastje tot grote herenkamers op maat. Voor kasten hoger dan 260 centimeter maken we bijpassende bibliotheekladders. Deze ladders staan tegen een donkere messing buis.

  Houtsoorten.

  De meeste kasten worden gemaakt van Mahonie hout. Ook de grijze kasten worden gemaakt van Mahonie. Wij maken ook maatwerk Teak kasten.

  Kleuren.

  Alle kasten en maatwerk kasten kunnen in vele tinten en kleuren worden gemaakt. Onze meubelen passen in een klassiek interieur, maar ook in een landelijk of eigentijds interieur. In de showroom kunt u alle kleuren bekijken.

  Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

  De showroom is gevestigd in een oude boerderij. De stallen zijn ingericht als showroom. De oude hooiberg is de entree en verbindt de stallen met elkaar. U kunt op ons erf parkeren.

  Afspreken bij u thuis.

  Het is ook mogelijk om eerst bij u thuis af te spreken om de ruimte te bekijken. Dit is vrijblijvend. Ik of mijn collega neemt dan een klein meubeltje mee om de kwaliteit te laten zien. We nemen dan ook wat kleurstalen mee. Als u van te voren aangeeft wat u ongeveer zoekt kunnen wij ons voorbereiden.

  • Kan op maat gemaakt worden