Klassieke mahonie garderobekast Robert

Klassieke mahonie garderobekast Robert. Klassieke mahonie garderobekast Robert van massief mahoniehout. Deze zeer ruime garderobekast heeft zowel links als rechts hang mogelijkheden, het middelste deel is...

Meer informatie

Klassieke mahonie garderobekast Robert

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Klassieke mahonie garderobekast Robert.

  Klassieke mahonie garderobekast Robert van massief mahoniehout. Deze zeer ruime garderobekast heeft zowel links als rechts hang mogelijkheden, het middelste deel is voorzien van legplanken. Aan de onderzijde uitgevoerd met 6 ruime laden. Deze klassieke mahonie garderobekast Robert wordt geleverd in delen zodat deze op een verdieping geplaatst kan worden. Deze kast is uit voorraad leverbaar in de kleur blond mahonie zoals op de getoonde foto.

  Afmetingen en prijs.

  L195xD60xH220. Prijs: €3995,-

  Garderobekasten en inloopkasten uit delen.

  Wij maken de garderobekasten altijd uit delen. Veelal staan de kasten op een verdieping in huis. Het is natuurlijk lastig om een garderobekast uit 1 stuk boven te krijgen.

  Garderobekasten en inloopkasten op maat.

  Wij hebben meestal maar 1 garderobekast in de showroom staan. Wij verkopen nagenoeg alleen garderobekasten op maat.

  Veel hout nodig voor garderobekasten.

  Garderobekasten zijn relatief prijzige kasten. Er is veel hout voor nodig. Daarom zijn wij begonnen met open kasten. Wij noemen deze open garderobekasten inloopkasten. U kunt uw slaapkamer of extra kamer inrichten met deze kasten op maat. U kunt kiezen uit laden, hangvakken en open vakken. Als we geen deuren gebruiken kunnen de kasten minder diep gemaakt worden. Er komt nauwelijks stof op uw kleding, omdat de stof er meestal van bovenaf op daalt.

  Inloopkasten zonder achterwand.

  De kastendelen van deze inloopkasten worden gemaakt zonder achterwand. Dat is voordelig. De delen van de inloopkasten zijn door het beperken van het houtgebruik minder zwaar.

  Afspreken bij u thuis.

  Het is ook mogelijk om eerst bij u thuis af te spreken om de ruimte te bekijken. Dit is vrijblijvend. Ik of mijn collega neemt dan een klein meubeltje mee om de kwaliteit te laten zien. We nemen dan ook wat kleurstalen mee. Als u van te voren aangeeft wat u ongeveer zoekt kunnen wij ons voorbereiden.

  Inloop kasten en garderobekasten in diverse kleuren.

  Vanuit onze werkplaats zijn diverse beitstinten en kleuren mogelijk. U kunt deze tinten en kleuren in onze showroom bekijken. Door de garderobekast in een andere kleur te finishen kan je de kast een landelijke of eigentijds uiterlijk geven.

  Bijpassende meubelen op maat.

  Wij hebben een databank met meer dan 300 foto’s. Dit zijn allemaal voorbeelden van bijpassende meubelen. Je kunt bijvoorbeeld een bijpassende kaptafel laten maken.

  Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

  De showroom bevindt zich in de oude stallen. De hooiberg is de entree en verbindt beide stallen met elkaar. U kunt makkelijk parkeren op ons erf.

   

  • Kan op maat gemaakt worden