Mahonie nachtkastje Sofia

Mahonie nachtkastje Sofia B48xD43xH68 Prijs: €475,-   Maatwerk nachtkastjes. De klassieke nachtkastjes maken we ook op maat. Elk model uit onze collectie kan op een...

Meer informatie

Mahonie nachtkastje Sofia

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Mahonie nachtkastje Sofia B48xD43xH68

  Prijs: €475,-

   

  Maatwerk nachtkastjes.

  De klassieke nachtkastjes maken we ook op maat. Elk model uit onze collectie kan op een andere afmeting gemaakt worden. Als u zelf een ander idee heeft bent u ook van harte welkom.

  Houtsoorten.

  De meeste nachtkastjes worden gemaakt van Mahonie hout. Wij maken ook maatwerk Teak nachtkastjes.

  Kleuren.

  Vanuit onze werkplaats zijn diverse beitstinten en kleuren mogelijk. U kunt deze tinten en kleuren in onze showroom bekijken. Door het nachtkastje in een andere kleur te finishen kun je het nachtkastje een landelijke of eigentijds uiterlijk geven.

  Grote collectie meubelen en klein meubelen.

  Wij hebben een databank met meer dan 500 foto’s van meubelen. Al deze meubelen kunnen weer op een andere afmeting gemaakt worden. U heeft keuze uit diversen standaard kleuren. Als u zelf een andere kleur heeft kunnen we het meubel hier in de spuitcabine spuiten. In de webshop staan de meubelen die direct leverbaar zijn. Deze meubelen kunt u in onze showroom bekijken. Verder staan er in onze showroom diverse maatwerkvoorbeelden. Er is genoeg te zien.

  Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

  De showroom bevindt zich in de oude stallen. De hooiberg is de entree en verbindt beide stallen met elkaar. U kunt makkelijk parkeren op ons erf.

  Afspreken bij u thuis.

  Het is ook mogelijk om eerst bij u thuis af te spreken om de ruimte te bekijken. Dit is vrijblijvend. Ik of mijn collega neemt dan een klein meubeltje mee om de kwaliteit te laten zien. We nemen dan ook wat kleurstalen mee. Als u van tevoren aangeeft wat u ongeveer zoekt kunnen wij ons voorbereiden.

  • Kan op maat gemaakt worden