Klassiek bureau Belfast

Engels bureau Belfast is gemaakt van Mahonie hout. Het blad van het bureau is massief mahonie zonder leer. Natuurlijk ook verkrijgbaar met leer in het...

Meer informatie

Klassiek bureau Belfast

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Engels bureau Belfast is gemaakt van Mahonie hout. Het blad van het bureau is massief mahonie zonder leer. Natuurlijk ook verkrijgbaar met leer in het blad, kleuren en maten aan te passen naar smaak.

  Afmeting en prijs.

  B170xD90xH79. Prijs: €2.750

  Maatwerk.

  Alle type klassieke bureaus kunnen op maat gemaakt worden. Er is veel vraag naar klassieke bureaus op maat. Standaard klassieke bureaus kun je wel vinden, maar klassieke bureaus op maat absoluut niet. Wij leveren maatwerk tegen scherpe prijzen. De strakke modellen passen heel goed in een moderne inrichting. Ook de kleur bepaald of een bureau echt klassiek is of een eigentijdse uitstraling heeft. Elk bureau kan als hoekbureau gemaakt worden. Wij kunnen de bureaus ook van muur tot muur maken. Dit kunt u doen om bijvoorbeeld 2 werkplekken naast elkaar te creëren. U bepaalt waar laden, open vakken of deuren komen. De bureaus kunnen ook iets lager gemaakt worden dan de standaard hoogte van 79 centimeter. Dan past elke eetkamerstoel bij het bureau.

  Kleuren.

  Vanuit onze werkplaats zijn diverse beitstinten en kleuren mogelijk. U kunt deze tinten en kleuren in onze showroom bekijken. Door het bureau in een andere kleur te finishen kun je het bureau een landelijke of eigentijds uiterlijk geven.

  Bureaus met of zonder leer in het bureaublad.

  De bureaus kunnen met leer worden ingelegd. Er zijn vele kleuren leer mogelijk. Wij kunnen het leer ook voorzien van een goudrandje. Dit maakt het klassieke bureau echt klassiek.

  Elk bureau kan ook met een massief bovenblad geleverd worden. Dit willen klanten vaak als het bureau een andere kleur krijgt als de standaard rood Mahonie tint.

  Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

  De showroom bevindt zich in de oude stallen. De hooiberg is de entree en verbindt beide stallen met elkaar. U kunt makkelijk parkeren op ons erf.

  • Kan op maat gemaakt worden