Klassiek Engelse secretaire Pearl

Klassiek Engelse secretaire Pearl van massief mahoniehout. Deze klassieke secretaire is een plaatje om te zien. Meer dan voldoende bergruimte in de vele laden en allerlei...

Meer informatie

Klassiek Engelse secretaire Pearl

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Klassiek Engelse secretaire Pearl van massief mahoniehout. Deze klassieke secretaire is een plaatje om te zien. Meer dan voldoende bergruimte in de vele laden en allerlei kleine en geheime vakjes in de rijkelijk versierde opbouw. Voorzien van een massief mahonie rolluik om de secretaire mee af te sluiten. Deze klassieke secretaire is uitgevoerd in blond mahonie en direct leverbaar.

  De afmetingen van klassiek Engelse secretaire Pearl: B140xH125xD70

  Prijs: 2.395,-

  Klassieke bureaus op voorraad.

  In onze webshop ziet u het actuele aanbod van bureaus die direct leverbaar zijn.

  Maatwerk.

  Alle type klassieke bureaus kunnen op maat gemaakt worden. Er is veel vraag naar klassieke bureaus op maat. Standaard klassieke bureaus kun je wel vinden, maar klassieke bureaus op maat absoluut niet. Wij leveren maatwerk tegen scherpe prijzen. De strakke modellen passen heel goed in een moderne inrichting. Ook de kleur bepaald of een bureau echt klassiek is of een eigentijdse uitstraling heeft. Elk bureau kan als hoekbureau gemaakt worden. Wij kunnen de bureaus ook van muur tot muur maken. Dit kunt u doen om bijvoorbeeld 2 werkplekken naast elkaar te creëren. U bepaalt waar laden, open vakken of deuren komen. De bureaus kunnen ook iets lager gemaakt worden dan de standaard hoogte van 79 centimeter. Dan past elke eetkamerstoel bij het bureau.

  Kleuren.

  Vanuit onze werkplaats zijn diverse beitstinten en kleuren mogelijk. U kunt deze tinten en kleuren in onze showroom bekijken. Door het bureau in een andere kleur te finishen kun je het bureau een landelijke of eigentijds uiterlijk geven.

  Bureaus met of zonder leer in het bureaublad.

  De bureaus kunnen met leer worden ingelegd. Er zijn vele kleuren leer mogelijk. Wij kunnen het leer ook voorzien van een goudrandje. Dit maakt het klassieke bureau echt klassiek.

  Elk bureau kan ook met een massief bovenblad geleverd worden. Dit willen klanten vaak als het bureau een andere kleur krijgt als de standaard rood Mahonie tint.

  Bijpassende meubelen op maat.

  Wij hebben een databank met meer dan 300 foto’s. Dit zijn allemaal voorbeelden van bijpassende meubelen. Je kunt bijvoorbeeld een bijpassend meubel maken voor hangmappen, ordners, printers of zelf LP”s. Dit laatste komt ook redelijk vaak voor. De kamer waar het bureau komt te staan is ook vaak een hobby kamer. De bureaustoelen worden in dezelfde kleur gemaakt als het bureau.

  Het is niet noodzakelijk om een bureaustoel met wielen te kopen. De bureaus zijn 79 centimeter hoog. Daar passen dus ook normale eetkamerstoelen bij. De meeste tafels zijn namelijk 77 tot 79 centimeter hoog.

  Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

  De showroom bevindt zich in de oude stallen. De hooiberg is de entree en verbindt beide stallen met elkaar. U kunt makkelijk parkeren op ons erf.

   

  • Kan op maat gemaakt worden