Mahonie bureau Curtis 165

Dit mahonie bureau heeft een klassieke uitstraling gecombineerd met een strakke vormgeving. Bijzonder praktisch en decoratief bureau. Het bureau beschikt over totaal 6 ruime laden...

1.695,00

Meer informatie

Mahonie bureau Curtis 165

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Dit mahonie bureau heeft een klassieke uitstraling gecombineerd met een strakke vormgeving. Bijzonder praktisch en decoratief bureau. Het bureau beschikt over totaal 6 ruime laden met klassiek messing beslag en één ruime kast. Het bovenblad van dit hoekbureau is ingelegd met groen leer. Andere kleuren leer zijn op bestelling mogelijk.

  Afmetingen en prijs.

  B165xD75xH79  €1.695

  Maatwerk.

  Alle type klassieke bureaus kunnen op maat gemaakt worden. Er is veel vraag naar klassieke bureaus op maat. Standaard klassieke bureaus kun je wel vinden, maar klassieke bureaus op maat absoluut niet. Wij leveren maatwerk tegen scherpe prijzen. De strakke modellen passen heel goed in een moderne inrichting. Ook de kleur bepaald of een bureau echt klassiek is of een eigentijdse uitstraling heeft. Elk bureau kan als hoekbureau gemaakt worden. Wij kunnen de bureaus ook van muur tot muur maken. Dit kunt u doen om bijvoorbeeld 2 werkplekken naast elkaar te creëren. U bepaalt waar laden, open vakken of deuren komen. De bureaus kunnen ook iets lager gemaakt worden dan de standaard hoogte van 79 centimeter. Dan past elke eetkamerstoel bij het bureau.

  Kleuren.

  Vanuit onze werkplaats zijn diverse beitstinten en kleuren mogelijk. U kunt deze tinten en kleuren in onze showroom bekijken. Door het bureau in een andere kleur te finishen kun je het bureau een landelijke of eigentijds uiterlijk geven.

  Bureaus met of zonder leer in het bureaublad.

  De bureaus kunnen met leer worden ingelegd. Er zijn vele kleuren leer mogelijk. Wij kunnen het leer ook voorzien van een goudrandje. Dit maakt het klassieke bureau echt klassiek.

  Elk bureau kan ook met een massief bovenblad geleverd worden.

   

  • Kan op maat gemaakt worden