Klassieke eetkamer/vergadertafel Globe

Klassieke mahonie tafel Globe De klassieke mahonie tafel Globe is gemaakt van massief mahoniehout. De tafel is bruikbaar als eetkamertafel maar ook als vergadertafel. Wij...

2.995,00

Meer informatie

Klassieke eetkamer/vergadertafel Globe

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Klassieke mahonie tafel Globe

  De klassieke mahonie tafel Globe is gemaakt van massief mahoniehout. De tafel is bruikbaar als eetkamertafel maar ook als vergadertafel. Wij kunnen deze tafel in meerdere afmetingen leveren. Vele mogelijkheden qua kleuren.

  L240 x D130 x H76. prijs: €2.995

  Andere afmetingen zijn uiteraard mogelijk op aanvraag.

  Grootste collectie Klassieke Engelse Mahonie tafels.

  Op onze website ziet u een deel van de collectie Mahonie tafels. Engelse modellen reproductie antiek. Wij maken de bekende antieke tafels uit Engeland nu op Java. Uiteraard van zeer mooie kwaliteit. De tafels worden gemaakt van massief mahonie hout. Het hout is gecertificeerd hout en valt onder de wet EUTR ( European Timber Regulation ).

  Meer modellen dan op onze site.

  Wij hebben vele modellen Mahonie tafels. In de showroom kunt u de kwaliteit en uitstraling bekijken. Wij hebben een boek met alle modellen Engelse Mahonie tafels die wij ooit hebben gemaakt.

  Maatwerk klassieke Engelse Mahonie tafels.

  Alle klassieke Engelse tafels op de site kunnen op de gewenste afmeting gemaakt worden. Een  Mahonie tafel van 180 centimeter lang krijgt een taafelpoot die in verhouding staat. Hoe langer de tafel hoe dikker de poot.

  Mahonie in diverse tinten.

  De Mahonie tafels kunnen in diverse tinten gemaakt worden. Wij hebben een lichte Honing kleur, maar ook de Taxustint. Verder kunt u kiezen uit licht of donkerkersen, antiek Engels bruin en Mahonie rood.

  Klassieke Engelse Mahonie vergadertafels.

  De meeste Klassieke Engelse Mahonie tafels kunnen op een lengte van 300 tot 330 centimeter gemaakt worden. Er komt dan wel een extra poot midden onder de tafel. Als de tafel nog langer moeten worden gebruiken we poten die we ook onder een ronde tafel gebruiken. We kunnen dan tafels van 4 meter of meer maken.

  Klassieke Engelse Mahonie salontafels.

  We hebben net zoveel modellen salontafels als eettafels. Ook deze kunt u bekijken in onze showroom en in het boek. Al deze modellen kunt ook weer aangepast worden.

  Bijpassende meubelen van Mahonie.

  Wij hebben een zeer grote collectie Engelse meubelen. Van haltafels, bijzettafels, dressoirs, bibliotheekkasten, bureaus tot inloopkasten toe. Alles op maat mogelijk.

  Webshop.

  De meubelen in onze webshop zijn direct leverbaar. U mag direct bestellen. Wij nemen contact met u op voor de levering.

  Showroom op oude boerderij.

  De showroom en werkplaats zijn gevestigd op een oude boerderij aan de rand van Alphen aan de Rijn. De stallen dienen als showroom en de hooiberg is de entree en spreekruimte. U kunt makkelijk parkeren op ons erf. Er is altijd plaats.

  • Kan op maat gemaakt worden