Klassieke salontafel Canterbury

Klassieke salontafel Canterbury. B140xD70xH55. Prijs vanaf: €699,- Klassieke salontafel Canterbury; royale klassieke salontafel rondom voorzien van glas. Deze klassieke salontafel is uitgevoerd als vitrinetafel en gedecoreerd...

Meer informatie

Klassieke salontafel Canterbury

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Klassieke salontafel Canterbury.

  • B140xD70xH55.

  Prijs vanaf: €699,-

  Klassieke salontafel Canterbury; royale klassieke salontafel rondom voorzien van glas. Deze klassieke salontafel is uitgevoerd als vitrinetafel en gedecoreerd met fijn snijwerk. Ambachtelijk vervaardigde tafel van massief mahonie. Aan beide zijden voorzien van een klepdeur met klassiek messing beslag.

  Klassieke salontafels.

  Onze klassieke salontafels zijn grotendeels Engelse modellen. We hebben ons ook laten inspireren door Franse antieke salontafels. Inmiddels kunnen we 135 verschillende modellen klassieke salontafels maken.

  Maatwerk klassieke salontafels.

  De klassieke salontafels maken we ook op maat. Elk model uit onze collectie kan op een andere afmeting gemaakt worden. Als u zelf een ander idee heeft bent u ook van harte welkom.

  Kleuren.

  Vanuit onze werkplaats zijn diverse beitstinten en kleuren mogelijk. U kunt deze tinten en kleuren in onze showroom bekijken. Door de salontafel in een andere kleur te finishen kun je de tafel een landelijke of eigentijds uiterlijk geven.

  Grote collectie meubelen en klein meubelen.

  Wij bieden u ook de service om bij u thuis langs te komen met een boek met al onze meubelen. In het boek staan alle foto’s van onze meubelen. We nemen dan een klein meubeltje mee om de kwaliteit te laten zien. We nemen ook de kleurstalen mee. Zo kunnen we bij u thuis goed zien wat de afmeting moet zijn van het nog te maken meubel.

  Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

  De showroom bevindt zich in de oude stallen. De hooiberg is de entree en verbindt beide stallen met elkaar. U kunt makkelijk parkeren op ons erf.

   

  • Kan op maat gemaakt worden