Klassieke salontafel Solid

Klassieke salontafel Solid. Klassieke salontafel Solid is een ambachtelijk vervaardigde massief mahonie salontafel met klassieke elementen. Deze klassieke salontafel is uitgevoerd met zwarte pilaren met...

Meer informatie

Klassieke salontafel Solid

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Klassieke salontafel Solid.

  Klassieke salontafel Solid is een ambachtelijk vervaardigde massief mahonie salontafel met klassieke elementen. Deze klassieke salontafel is uitgevoerd met zwarte pilaren met messingaccenten op de hoeken. Deze tafel is voorzien van laden met klassiek messing beslag.

  Afmetingen en prijs.

  L130 x D60 x H50. Prijs: €975

  Klassieke salontafels.

  Onze klassieke salontafel zijn grotendeels Engelse modellen. We hebben ons ook laten inspireren door Franse antieke salontafels. Inmiddels kunnen we 135 verschillende modellen klassieke salontafels maken.

  Maatwerk klassieke salontafels.

  De klassieke salontafels maken we ook op maat.. Elk model uit onze collectie kan op een andere afmeting gemaakt worden. Als u zelf een ander idee heeft bent u ook van harte welkom.

  Kleuren.

  Vanuit onze werkplaats zijn diverse beitstinten en kleuren mogelijk. U kunt deze tinten en kleuren in onze showroom bekijken. Door het de salontafel in een andere kleur te finishen kun je de tafel een landelijke of eigentijds uiterlijk geven.

  Grote collectie meubelen en klein meubelen.

  Wij bieden u ook de service om bij u thuis langs te komen met een boek met al onze meubelen. In  het boek staan alle foto’s van onze meubelen. We nemen dan een klein meubeltje mee om de kwaliteit te laten zien. We nemen ook de kleurstalen mee. Zo kunnen we bij u thuis goed zien wat de afmeting moet zijn van het nog te maken meubel.

  Showroom in oude boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn.

  De showroom bevindt zich in de oude stallen. De hooiberg is de entree en verbindt beide stallen met elkaar. U kunt makkelijk parkeren op ons erf.

   

  • Kan op maat gemaakt worden