Klassieke bank Axminster

De bank Axminster is onderdeel van onze Van den Ancker collectie. Deze bank heeft een strakke en toch sierlijke vormgeving. De zitkussens zijn voorzien van...

3.495,00

Meer informatie

Klassieke bank Axminster

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  De bank Axminster is onderdeel van onze Van den Ancker collectie. Deze bank heeft een strakke en toch sierlijke vormgeving. De zitkussens zijn voorzien van koudschuim; dit zorgt voor een stevig, actief maar toch comfortabel zitcomfort. Zowel de zit- als rugkussens zijn keerbaar. Ook deze bank is leverbaar in diverse afmetingen; wij bieden u keuze uit vele stoffen.

  De bank Axminster op de afbeelding is uitgevoerd als 2,5-zits. De romp is bekleed met leverkleurig Yacht leer (een combinatie van leer en kunstvezel); de zit- en rugkussens zijn uitgevoerd in een rijke, luxueuze streepstof.

  Afmeting en Prijs.

  Afgebeelde 2,5-zits L200xD95xH91 €3495,-

  3-zits L229 vanaf €2795,-

  2,5-zits L200 €2595,-

  2-zits L166 €2395,-

  1,5-zits L135 €2175,-

  Diepte: 95cm / Hoogte: 91cm / Zitdiepte: 52cm / Zithoogte: 48cm

  Klassieke en tijdloze banken

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of landelijk interieur.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is doorgaans kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Showroom in oude boerderij

  Wij hebben onze showroom in 2 grote voormalige stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen; u kunt gratis parkeren op ons ruime erf.

  • Kan op maat gemaakt worden