Chesterfield bank in stof

Chesterfield Greenwich met stoffen bekleding. Chesterfield met stoffen bekleding. Deze bank is voorzien van koperen nagels en een zachte velourse stof. Hierdoor heeft de Chesterfield...

Meer informatie

Chesterfield bank in stof

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Chesterfield Greenwich met stoffen bekleding.

  Chesterfield met stoffen bekleding. Deze bank is voorzien van koperen nagels en een zachte velourse stof. Hierdoor heeft de Chesterfield bank een moderne uitstraling.

  Afmetingen en prijs.

  3 zits bank met schutvulling B245xD98xH80. Zd 61. Zh 55. Prijs vanaf €3.150. Ook leverbaar met een koudschuimzitting. Dan is de zithoogte 50cm.

  Doorgaans worden deze Chesterfield banken met een uni stof bekleed. In de meeste gevallen blijft de  prijs onder de 4.300 euro.

  Chesterfields met stoffen bekleding.

  Wij kunnen de Chesterfields bekleden met honderden verschillende stoffen. U kunt deze bekijken in de showroom.
  Wij maken deze banken in 2 zits, 2,5 zits en 3 zits. Een 4 zits bank is mogelijk, maar door het gewicht en hetmoeilijke beet te pakken is de bank niet door ons zelf te bezorgen.

  Klassieke en tijdloze banken.

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of tijdloos interieur. De echt klassieke banken kunnen ook weer met een katoenen effen stof gemaakt worden. De klassieke banken krijgen dan een landelijk uiterlijk.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Kleuren van de poten.

  Standaard hebben we blank, kersen, donkerbruin en vergrijsd eiken. Als u bij ons meubelen gekocht heeft in een andere kleur passen we de poten zo goed mogelijk aan.

  Showroom in oude boerderij.

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen.

   

  • Kan op maat gemaakt worden