Chesterfield met stoffen bekleding

Chesterfield Greenwich met stoffen bekleding. Chesterfield met stoffen bekleding. Deze bank is voorzien van nikkelen nagels en een glanzende stof. Hierdoor heeft de bank een moderne...

Meer informatie

Chesterfield met stoffen bekleding

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Chesterfield Greenwich met stoffen bekleding.

  Chesterfield met stoffen bekleding. Deze bank is voorzien van nikkelen nagels en een glanzende stof. Hierdoor heeft de bank een moderne uitstraling. Op de andere foto’s ziet u de bank met klassieke dof messing nagels.

  Chesterfields met stoffen bekleding.

  Wij kunnen de Chesterfields bekleden met honderden verschillende stoffen. U kunt deze bekijken in de showroom.

  Klassieke en tijdloze banken.

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of tijdloos interieur. De echt klassieke banken kunnen ook weer met een katoenen effen stof gemaakt worden. De klassieke banken krijgen dan een landelijk uiterlijk.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen.

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Kleuren van de stoelpoten en poten van de bank.

  Standaard hebben we blank, kersen, donkerbruin en vergrijsd eiken. Als u bij ons meubelen gekocht heeft in een andere kleur passen we de poten zo goed mogelijk aan.

  Showroom in oude boerderij.

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen.

  Afmetingen 2,5-zits (diverse afmetingen mogelijk)

  B195xD96xH83
  Zd 61. Zh 55.

  Prijs: vanaf €2250,-

  • Kan op maat gemaakt worden