Landelijke Chesterfield

Landelijke Chesterfield Brompton Deze landelijke Chesterfield bank heeft een vast gestoffeerde zitting. Dit is een 2,5 zits bank. De bank op de foto kost 2.790....

Meer informatie

Landelijke Chesterfield

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Landelijke Chesterfield Brompton

  Deze landelijke Chesterfield bank heeft een vast gestoffeerde zitting. Dit is een 2,5 zits bank. De bank op de foto kost 2.790. De prijs is sterk afhankelijk van de gekozen stof. Als 2e foto ziet u de bank in een zacht fluwelen stof.

  Chesterfields in stof

  Wij kunnen Chesterfield banken en fauteuils bekleden met honderden verschillende stoffen. Wij maken Chesterfields met vaste zitting of met losse kussens.

  Klassieke en tijdloze banken

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of landelijk interieur.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Kleuren van de stoelpoten en poten van de bank

  Standaard hebben we blank, kersen, donkerbruin en vergrijsd eiken. Als u bij ons meubelen gekocht heeft in een andere kleur passen we de poten zo goed mogelijk aan.

  Showroom in oude boerderij

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen.

  Afmetingen 2,5-zits

  B195xD96xH83
  Zd 61. Zh 45.

  Prijs: €2790,-

  • Kan op maat gemaakt worden