Aanbieding!

Klassieke bank Honiton Ruit

Klassiek vormgegeven bank uit onze Van den Ancker collectie. Deze royale bank heeft een uitgesproken comfortabel (zacht) zitcomfort. De latexvlokken in de zitkussens in combinatie...

2.950,00

Meer informatie

Klassieke bank Honiton Ruit

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Klassiek vormgegeven bank uit onze Van den Ancker collectie. Deze royale bank heeft een uitgesproken comfortabel (zacht) zitcomfort. De latexvlokken in de zitkussens in combinatie met de royale zitdiepte zorgen voor een lounge-achtig zitcomfort. Gewelfde rugkussens, afgeronde leuningen en messing wielen aan de voorzijde maken deze bank tot een klassieke eyecatcher. Ook bij deze bank zijn alle kussens natuurlijk keerbaar. De bank Honiton is beschikbaar in diverse afmetingen en kan uitgevoerd worden in alle stoffen uit onze omvangrijke collectie.

  De afgebeelde bank betreft de 2,5-zits uitvoering; deze is uitgevoerd in een neutrale, lichte ruitstof met voornamelijk grijstinten.

  Afmeting en prijs

  Afgebeelde 2,5-zits L214 x D96 x H96 €3289,-

  4-zits L279 vanaf €3475,-

  3-zits L243 vanaf €3225,-

  2,5-zits L214 vanaf €3050,-

  2-zits L180 vanaf €2875,-

  1,5-zits L149 vanaf €2295,-

  Diepte: 96cm / Hoogte 96cm / Zitdiepte 60cm / Zithoogte 54cm

  Klassieke en tijdloze banken

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of landelijk interieur.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Showroom in oude boerderij

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen; u kunt gratis parkeren op ons erf.

   

  • Kan op maat gemaakt worden