Aanbieding!

Bank Jamestown

Onze bank Jamestown heeft een uitgesproken stevig zitcomfort; de beperkte zithoogte en zitdiepte maakt deze bank zeer geschikt voor wat oudere of kleinere gebruikers. Ondanks...

3.095,00

Meer informatie

Bank Jamestown

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Onze bank Jamestown heeft een uitgesproken stevig zitcomfort; de beperkte zithoogte en zitdiepte maakt deze bank zeer geschikt voor wat oudere of kleinere gebruikers. Ondanks de bescheiden afmetingen is deze bank zeer comfortabel met een koudschuim zitvulling. De bank Jamestown heeft een neutrale vormgeving; ideaal om zelf invulling te geven aan de gewenste stijl door het gebruik van de stof van uw keuze. Natuurlijk is deze bank leverbaar in diverse afmetingen; alle stoffen uit onze collectie zijn mogelijk.

  De afgebeelde bank betreft de 2,5-zits uitvoering (L190); deze is voorzien van een klassieke ruitstof in wol. Dit is een bijzonder sterke stof met uitstekende kwaliteiten ten aanzien van slijtvastheid en kleurvastheid.

  Prijs en afmeting.

  Afgebeelde 2,5-zits L190 x D88 x H85 €3950,-

  4-zits L258 vanaf €3295,-

  3-zits L213 vanaf €2895,-

  2,5-zits L190 vanaf €2695,-

  2-zits L157 vanaf €2495,-

  1,5-zits L134 vanaf €2195,-

  Diepte: 88cm / Hoogte: 85cm / Zitdiepte: 50cm / Zithoogte: 45cm

  Klassieke en tijdloze banken.

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of tijdloos interieur. De echt klassieke banken kunnen ook weer met een katoenen effen stof gemaakt worden. De klassieke banken krijgen dan een landelijk uiterlijk.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Showroom in oude boerderij

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen; u kunt makkelijke en gratis parkeren op ons erf

   

   

   

  • Kan op maat gemaakt worden