Klassieke bank Jarrow

Deze klassieke bank Jarrow is uitgevoerd als een 2,5 zits. Deze klassieke bank is van hoge kwaliteit en is met de hand gemaakt in Nederland....

2.995,00

Meer informatie

Klassieke bank Jarrow

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Deze klassieke bank Jarrow is uitgevoerd als een 2,5 zits. Deze klassieke bank is van hoge kwaliteit en is met de hand gemaakt in Nederland. De zitkussens van de bank zijn voorzien van een schuimvulling met een comfortabele omhulsing voor een stevige maar toch een zachte zit. Rugkussens uitgevoerd met een schudvulling. Vele stofsoorten mogelijk. Van fauteuil tot 4zits bank.

  Prijs en afmeting.

  L180 x D95 x H80 x  ZH 52, ZD 58  Deze 2,5 zits met deze stof kost €2.995

  Klassieke en tijdloze banken.

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of tijdloos interieur. De echt klassieke banken kunnen ook weer met een katoenen effen stof gemaakt worden. De klassieke banken krijgen dan een landelijk uiterlijk.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Kleuren van de stoelpoten en poten van de bank

  Standaard hebben we blank, kersen, donkerbruin en vergrijsd eiken. Als u bij ons meubelen gekocht heeft in een andere kleur passen we de poten zo goed mogelijk aan.

  Showroom in oude boerderij

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen.

  • Kan op maat gemaakt worden