Klassieke bank Jarrow

Bank Jarrow is onderdeel van onze Van den Ancker collectie. Strak uitgevoerd model met een klassieke touch. Het zitcomfort is stevig maar comfortabel; de koudschuim...

2.995,00

Meer informatie

Klassieke bank Jarrow

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Bank Jarrow is onderdeel van onze Van den Ancker collectie. Strak uitgevoerd model met een klassieke touch. Het zitcomfort is stevig maar comfortabel; de koudschuim vulling is voorzien van een extra omhulsel voor nog meer zitcomfort. De rug- en armkussens zijn voorzien van knopen; desgewenst kan de bank ook zonder deze knopen uitgevoerd worden. Alle kussens zijn keerbaar. Bank Jarrow is leverbaar in diverse afmetingen; alle stoffen uit onze collectie zijn beschikbaar om deze bank naar eigen wens samen te stellen.

  De afgebeelde bank betreft de 2,5-zits uitvoering. Deze is bekleed met een sterke blauwe stof met speelse witte en rode accenten. De rug- en armkussens zijn voorzien van knopen.

  Prijs en afmeting.

  Afgebeelde 2,5-zits L175 x D95 x H90 €2995,-

  4-zits L246 vanaf €3575,-

  3-zits L201 vanaf €3150,-

  2,5-zits L175 vanaf €2750,-

  2-zits L146 vanaf €2495,-

  1,5-zits L122 vanaf €2250,-

  1-zits (fauteuil) L92 vanaf €1895,-

  Diepte 95cm / Hoogte 90cm / Zitdiepte 53cm / Zithoogte 49cm

  Klassieke en tijdloze banken.

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of tijdloos interieur. De echt klassieke banken kunnen ook weer met een katoenen effen stof gemaakt worden. De klassieke banken krijgen dan een landelijk uiterlijk.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Showroom in oude boerderij

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen; u kunt gratis parkeren op ons erf.

  • Kan op maat gemaakt worden