Aanbieding!

Klassieke bank Moreland

Handgemaakte klassieke bank van hoogwaardige kwaliteit. Deze royale bank heeft een klassieke vormgeving en ontspannen zitcomfort door de vulling van latexvlokken in de zitkussens. Zowel...

2.995,00

Meer informatie

Klassieke bank Moreland

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Handgemaakte klassieke bank van hoogwaardige kwaliteit. Deze royale bank heeft een klassieke vormgeving en ontspannen zitcomfort door de vulling van latexvlokken in de zitkussens. Zowel rug- als zitkussens zijn keer keerbaar. Standaard wordt deze bank voorzien van messing wielen op de voorpoten. Ook de bank Moreland uit onze Van den Ancker collectie is leverbaar in diverse afmetingen en kan uitgevoerd worden in vele stoffen.

  De afgebeelde bank betreft een 2,5-zits uitvoering; deze is bekleed met een klassieke wollen ruitstof. Deze stof heeft een beige basis en ruiten in rood en roze. Wordt geleverd inclusief de 2 sierkussens.

  Afmeting en Prijs

  Afgebeelde 2,5-zits L197 x D97 x H95 €3390,-

  4-zits L262 vanaf €3650,-

  3-zits L226 vanaf €3450,-

  2,5-zits L197 vanaf €3295,-

  2-zits L164 vanaf €2995,-

  1,5-zits L132 vanaf €2495,-

  Diepte: 97cm / Hoogte: 95cm / Zitdiepte: 59cm / Zithoogte: 57cm

  Klassieke en tijdloze banken

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of landelijk interieur.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Showroom in oude boerderij

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen; u kunt gratis parkeren op ons erf.

  • Kan op maat gemaakt worden