Klassieke bank Newport

Klassieke bank in Engelse stijl. Deze bank heeft een geweldig, stevig zitcomfort. Door de vaste stoffering (geen losse rugkussens) heeft deze bank bescheiden afmetingen. De...

3.549,00

Meer informatie

Klassieke bank Newport

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Klassieke bank in Engelse stijl. Deze bank heeft een geweldig, stevig zitcomfort. Door de vaste stoffering (geen losse rugkussens) heeft deze bank bescheiden afmetingen. De rug is voorzien van decoratieve capitonnering wat de bank een rijke uitstraling geeft. Standaard is dit model voorzien van messing wielen aan de voorzijde. Ook de bank Newport is leverbaar in diverse afmetingen en vele stoffen uit onze collectie.

  De afgebeelde bank betreft de 2,5-zits (L182) uitvoering; uitgevoerd met een gemêleerde blauwe, wollen stof. De poten zijn zwart uitgevoerd en aan de voorzijde voorzien van messing wielen

  Afmetingen en prijs

  Afgebeelde 2,5-zits L182 x D87 x H92 €3549,-

  3-zits L212 vanaf €2750,-

  2,5-zits L182 vanaf €2495,-

  2-zits L152 vanaf €2195,-

  1-zits (fauteuil) L85 vanaf €1695,-

  Diepte: 87cm / Hoogte: 92cm / Zitdiepte: 52cm / Zithoogte: 45cm

  Klassieke en tijdloze banken

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of tijdloos interieur. De echt klassieke banken kunnen ook weer met een katoenen effen stof gemaakt worden. De klassieke banken krijgen dan een landelijk uiterlijk.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Showroom in oude boerderij

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen. U kunt gratis parkeren op ons erf.

  • Kan op maat gemaakt worden