Klassieke bank Harlow

Klassieke bank Harlow. De Klassieke bank Harlow is een diepe bank. De Harlow op de foto is voorzien van 100% Mohair. Deze wol / haarsoort...

Meer informatie

Klassieke bank Harlow

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Klassieke bank Harlow.

  De Klassieke bank Harlow is een diepe bank. De Harlow op de foto is voorzien van 100% Mohair. Deze wol / haarsoort komt van de Angorageit. Dit is een zeer sterke bekleding in diverse kleuren en motieven leverbaar. De prijs van deze wol soort ligt hoger dan bijvoorbeeld een katoenen stof. De prijs van deze klassieke bank is 4.500 euro.  Als we deze bank bekleden in een linnen of katoenen stof is het meer een tijdloze bank. prijzen liggen doorgaans tussen de 2.500 euro en 3.500 euro.

  Deze bank is ook als hoekbank leverbaar.

  Afmeting en prijs.

  B175xD104xH91
  Zitdiepte  61. Zithoogte 52. De prijs is afhankelijk van de stof.
  De stof op de foto is een fijne Mohair wol. Daarmee komt de bank in een hogere prijsklasse.

  en tijdloze banken.

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of landelijk interieur.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen.

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Kleuren van de stoelpoten en poten van de bank

  Standaard hebben we blank, kersen, donkerbruin en vergrijsd eiken. Als u bij ons meubelen gekocht heeft in een andere kleur passen we de poten zo goed mogelijk aan.

  Showroom in oude boerderij

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen.

   

   

  • Kan op maat gemaakt worden