Klassieke Chique bank Selby

Klassieke chique bank Selby. De chique klassieke bank Selby is een bank met een korte zit.  De bank Selby op de foto is voorzien van  een chique...

Meer informatie

Klassieke Chique bank Selby

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Klassieke chique bank Selby.

  De chique klassieke bank Selby is een bank met een korte zit.  De bank Selby op de foto is voorzien van  een chique stof en is in diverse kleuren en motieven leverbaar. Deze klassieke bank van hoge kwaliteit is volledig met de hand gemaakt in Nederland. Van uitgesproken klassiek tot landelijk tijdloos.

  Klassieke en tijdloze banken.

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of landelijk interieur.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen.

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Kleuren van de stoelpoten en poten van de bank.

  Standaard hebben we blank, kersen, donkerbruin en vergrijsd eiken. Als u bij ons meubelen gekocht heeft in een andere kleur passen we de poten zo goed mogelijk aan.

  Showroom in oude boerderij.

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen.

  Afvoeren oude zitmeubelen.

  Desgewenst voeren wij uw oude bank of fauteuil af.

  Afmeting 2,5 zits.

  B188xD95xH84
  Zd 53. Zh 48.

  Prijs vanaf : €2.500

  • Kan op maat gemaakt worden