Bank Selby

De bank Selby uit onze Van den Ancker collectie kenmerkt zich door bescheiden afmetingen en een fantastisch zitcomfort. De smalle, licht gebogen leuningen zorgen voor...

2.900,00

Meer informatie

Bank Selby

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  De bank Selby uit onze Van den Ancker collectie kenmerkt zich door bescheiden afmetingen en een fantastisch zitcomfort. De smalle, licht gebogen leuningen zorgen voor een elegante uitstraling. Bank Selby heeft een stevig zitcomfort door de met koudschuim gevulde zitkussens. Ook bij deze bank zijn alle kussens keerbaar. Bank Selby kan uitgevoerd worden in verschillende afmetingen; voor de stoffering kunt u kiezen uit onze omvangrijke stoffen collectie; van neutraal effen tot klassieke ruitstof of een rijke bloem.

  De afgebeelde bank betreft een 2,5-zits uitvoering in een zeer neutrale stof. Deze gemêleerde, grof geweven stof beschikt over uitstekende eigenschappen ten aanzien van slijtvastheid en lichtvastheid.

  Afmeting en prijs.

  Afgebeelde 2,5-zits L188 x D95 x H84 €2900,-

  4-zits L254 vanaf €3250

  3-zits L217 vanaf €2950,-

  2,5-zits L188 vanaf €2750,-

  2-zits L154 vanaf €2595,-

  1,5-zits L118 vanaf €2175,-

  1-zits (fauteuil) L91 vanaf €1950,-

  Klassieke en tijdloze banken

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of landelijk interieur.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Showroom in oude boerderij

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen.

   

  • Kan op maat gemaakt worden