Klassieke bank Selby

Klassieke bank Selby. Klassieke bank Selby is een bank met een korte zit. De klassieke bank Selby op de foto is voorzien van een zachte klassieke stof....

Meer informatie

Klassieke bank Selby

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Klassieke bank Selby.

  Klassieke bank Selby is een bank met een korte zit. De klassieke bank Selby op de foto is voorzien van een zachte klassieke stof. De stof bestaat uit viscose, katoen en Polyester en is in diverse kleuren en motieven leverbaar. De prijs van deze stof ligt hoger dan bijvoorbeeld een katoenen stof. De prijs van deze 2,5 zits bank met deze stof is 3.595. Als we deze bank bekleden in een linnen of katoenen stof is het meer een moderne bank.

  Afmeting en prijs.

  B154xD95xH84 (2-zits) Zd 53. Zh 48. Prijs vanaf : €2.500

  Klassieke en tijdloze banken

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of landelijk interieur.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Kleuren van de stoelpoten en poten van de bank

  Standaard hebben we blank, kersen, donkerbruin en vergrijsd eiken. Als u bij ons meubelen gekocht heeft in een andere kleur passen we de poten zo goed mogelijk aan.

  Showroom in oude boerderij

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen.

   

  • Kan op maat gemaakt worden