Schaapsleren bank Wales

Schaapsleren bank Wales. Deze schaapsleren bank Wales is volledig met de hand gemaakt van de beste kwaliteit Australisch schapenleer. De schaapsleren meubelen zijn voorzien van een beukenhouten romp en bekleedt...

Meer informatie

Schaapsleren bank Wales

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Schaapsleren bank Wales.

  Deze schaapsleren bank Wales is volledig met de hand gemaakt van de beste kwaliteit Australisch schapenleer. De schaapsleren meubelen zijn voorzien van een beukenhouten romp en bekleedt met 6 lagen binnen bekleding. Het meubel wordt vervolgens met nat schapenleer gestoffeerd, alleen op deze manier verkrijgt men een plooiloos gestoffeerd meubel met een uniek uiterlijk. Tot slot wordt de schaapsleren fauteuil of bank met de hand gepatineerd (gekleurd) tot deze de juiste uitstraling heeft. De schaapsleren fauteuils en banken zijn voorzien van elastische singels aan de onderzijde en verende binnenzijde. De vulling van de zitkussens bestaat uit koudschuim of polyeter van hoge kwaliteit. Al onze schaapsleren meubelen hebben een stevige en comfortabele zit.

  Schaapsleren bank Wales is verkrijgbaar in 5 kleuren; kastanjebruin, middenbruin, lichtbruin, antiek rood en Toscaans rood. Standaard wordt bij ieder meubel een blik bijenwas geleverd voor het onderhoud. De schaapsleren bank Wales is ook leverbaar als fauteuil.

  2-zits (B153xH79xD79) €3525,-

  2,5-zits (B173xH79xD79) €3725,-

  3-zits (B193xH79xD79) €3925,-

  De bank Wales is ook gestoffeerd of in rundleer leverbaar. Ruime keuze uit verschillende stoffen en rundleer.

  • Kan op maat gemaakt worden