Klassieke bank Westhill Wol

Elegante, klassieke bank met een comfortabele, zachte zit. De bank Westhill is leverbaar in diverse afmetingen en kan gestoffeerd worden met alle stoffen uit onze...

3.750,00

Meer informatie

Klassieke bank Westhill Wol

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Elegante, klassieke bank met een comfortabele, zachte zit. De bank Westhill is leverbaar in diverse afmetingen en kan gestoffeerd worden met alle stoffen uit onze collectie; de mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel zit- als rugkussens zijn keerbaar. Standaard wordt deze bank uitgevoerd met klassieke messing wielen aan de voorzijde.

  De afgebeelde bank betreft een 2-zits uitvoering. Deze is bekleed met een exclusieve, zware kwaliteit wollen stof in klassiek ruit.

  Afmeting en  prijs.

  Prijs afhankelijk van de gekozen stof en uitvoering.

  Afgebeelde 2-zits L176 x D101 x H97 €3750,-

  4-zits L275 vanaf €3250,-

  3-zits L239 vanaf €2950,-

  2,5-zits L210 vanaf €2750,-

  2-zits L176 vanaf €2550,-

  1,5-zits L145 vanaf €2250,-

  Diepte: 101cm / Hoogte: 97cm / Zitdiepte: 56cm / Zithoogte: 53cm

  Klassieke en tijdloze banken

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of landelijk interieur.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Wij verkopen o.a. stoffen van Sanderson, Morris & Co en Mulberry. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Showroom in oude boerderij

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen.

  • Kan op maat gemaakt worden